Probleme grave cu legea pentru un tânăr fără permis prins conducând o mașină cu numere false. Alți doi șoferi fără permise au fost depistați duminica pe șoselele județului


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de duminică, 18 mai, în traficul din județul Suceava au fost depistați mai mulți șoferi care au condus mașini fără a avea permise de conducere.

Printre ei se numără și un tânăr de 17 ani, din Frătăuții Vechi, identificat în trafic pe DC Măneuți.

Potrivit IPJ Suceava, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere, iar autoturismul nu figurează ca fiind înmatriculat în România, numărul de înmatriculare provizoriu fiind atribuit unui alt autoturism.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluţionat procedural.

Un alt caz a fost depistat pe raza localității Dumbrăveni, unde un localnic de 42 de ani a condus o autoutilitară fără a avea permis.

Cel de al treilea caz a fost înregistrat la Siminicea, unde polițiștii au oprit pentru control o mașină condusă de un localnic de 52 de ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.   

Prin urmare, șoferul este cercetat penal.


Intră acum și în grupul de