Un angajat al DGASPC Suceava s-a ales cu o plângere penală după ce ar fi infectat cu Covid 19 trei beneficiari ai Centrului de Abilitare şi Reabilitare „O nouă șansă” din Todireşti


Intră acum și în grupul de

Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava a depus o plângere penală pe numele unui coleg care a infectat cu Covid 19 trei persoane.

Potrivit Purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, plângerea penală a fost înregistrată în data de 19 mai.

Sursa precizează că persoana respectivă nu a respectat măsurile instituite prin reglementările legislative şi procedurile interne privitoare la prevenirea răspândirii Covid 19 în cadrul Centrului de Abilitare şi Reabilitare „O nouă şansă” Todireşti. Astfel, prin acţiunile sale, acesta a pus în pericol sănătatea beneficiarilor centrului rezidenţial, rezultând infectarea unui număr de trei beneficiari ai centrului, aceştia fiind testaţi pozitiv la testul Covid 19 efectuat de către DSP Suceava.

Prin urmare, cercetările se vor desfășura în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale.


Intră acum și în grupul de