Un tânăr din județul Suceava a fost trimis în judecată pentru că a încercat să-și omoare soția și a ucis o persoană care a sărit în apărarea ei. Scena a avut loc sub privirile copilului lor de patru ani


Intră acum și în grupul de

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au trimis în judecată un bărbat cercetat în stare de arest preventiv pentru omor și violență în familie cu raportare la infracțiunea de tentativă la omor.

Potrivit unui comunicat al procurorilor suceveni, bărbatul are 27 de ani și este din zona rurală a județului Suceava. El e căsătorit, are un copil de patru ani, este violent și consumă des băuturi alcoolice. Nu cu mult înaintea crimei, soția sa a solicitat instanței de judecată desfacerea căsătoriei, dosarul aflându-se în prezent pe rolul instanței.

Astfel, în seara de 5 martie 2020, soții aflați în proces de divorț s-au întâlnit întâmplător într-un magazin din localitate. Femeia a mers să procure niște produse, iar bărbatul consuma băuturi alcoolice în incinta localului.

Acesta a început să-i facă diferite reproșuri soției sale și în cele din urmă, cei doi soţi s-au deplasat la locuința femeie, unde se mai afla copilul acestora și o altă persoană.

Pe fondul unor sentimente de gelozie, după ce în prealabil a închis pe interior uşa de acces în imobil, bărbatul a luat un cuţit de bucătărie şi fără a adresa vreun cuvânt s-a repezit asupra soţiei sale aplicându-i o lovitură în zona cervicală.

Femeia însă a reuşit să se ferească de cuţit astfel că lama acestuia i-a provocat o leziune superficială. Atunci, ea a luat-o la fugă intenționând să părăsească imobilul însă a fost prinsă de haine de către bărbat care a amenințat-o că o va omorî.

Femeia a reuşit într-un final să scape, în sprijinul ei intervenind persoana care se afla în locuință, care l-a împins pe bărbat.

În aceste condiții, femeia a fugit din locuință la vecini. Cealaltă persoană, însă, nu a mai reușit să se salveze. Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu același cuţit în zone vitale ale corpului, în special în zona cervicală, dar şi în regiunea facială, craniană şi pectoral stânga.

Loviturile şi leziunile au fost incompatibile cu viaţa, iar persoana s-a prăbuşit în holul locuinţei într-o baltă de sânge.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Intră acum și în grupul de