Controale în Bazarul „Voința” din Rădăuți. Polițiștii au ridicat îmbrăcăminte contrafăcută în valoare de peste 6.500 lei


Intră acum și în grupul de

Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Suceava a efectuat, miercuri, mai multe controale pe raza municipiului Rădăuți.

În urma lor au fost depistați doi comercianți care activează în Bazarul „Voința” din localitate și care ofereau spre vânzare haine contrafăcute.

Mai exact, este vorba despre un localnic de 66 de ani, care vindea produse de îmbrăcăminte inscripționate cu mărcile „Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Adidas” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 2.550 lei.

În cel de al doilea caz este vorba de o localnică de 37 ani, care vindea îmbrăcăminte inscripționată cu mărcile ,,Adidas și Nike” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauză au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 4.100 lei

Prin urmare, au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică”.      


Intră acum și în grupul de