Detaliile accidentului cu patru răniți de la ieșirea din Rădăuți: Un șofer de 18 ani a ieșit nejustificat pe contrasens provocând coliziunea frontală cu un alt autoturism


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, un accident rutier s-a produs, joi seara, la ieșirea din Rădăuți spre Suceava. În urma unei coliziuni dintre două autoturisme au fost patru victime, dintre care două erau încarcerate.

Pe lângă cele relatate anterior, de menționat că accidentul s-a produs în jurul orei 21:30. Mai exact, un rădăuțean de 18 ani, aflat la volanul unui BMW, a pătruns în mod nejustificat pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Audi A4, condus din sens opus de o tânără de 25 ani, tot din Rădăuți.

În autoturismul Audi, se mai aflau în calitate de pasageri un tânăr de 20 de ani și o fetiță de 5 ani.

În urma impactului, toate cele patru persoane au avut de suferit, fiind transportate la Spitalul Mun. Rădăuți. În urma investigațiilor medicale li s-au stabilit următoarele diagnostice: fractură glezna dreaptă în cazul șoferiței de 25 de ani, fractură femur drept în cazul pasagerului de 20 de ani și traumatism facial ușor în cazul fetiței.

La rândul său, șoferul de 18 ani a fost diagnosticat cu traumatism ușor. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de