O tânără biciclistă a ajuns la spital după o coliziune cu un moped în comuna Moara. Conducătorul mopedului era băut, fără permis și a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un accident în care au fost implicate o bicicletă și un moped a avut loc luni seara, în comuna Moara. În urma impactului, o tânără de 17 ani a fost rănită, iar un bărbat de 29 de ani are probleme serioase cu legea.

Concret, în jurul orei 21:15, tânăra conducea o bicicletă pe trotuarul de pe partea stângă a DC 71, în loc. Moara Nica, având direcția de mers dinspre Suceava spre localitatea Moara Carp.

FOTO: someseanul.ro

La un moment dat, biciclista a părăsit trotuarul şi a intrat pe partea carosabilă, moment în care a intrat în coliziune cu un moped care circula din sensul opus. Accidentul de circulaţie s-a produs pe sensul de mers al mopedului.

În urma impactului, a rezultat avarierea celor două vehicule, dar şi rănirea ușoară a tinerii. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava.

La rândul său, conducătorul de moped a părăsit locul producerii accidentului, abandonând mopedul. La scurt timp, însă, acesta a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 29 de ani. Bărbatul a recunoscut că a condus mopedul şi a fost implicat în accidentul de circulaţie, motivând că a plecat de la faţa locului întrucât s-a speriat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest la ora 22:33, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Suceava pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Mai mult, bărbatul nu este posesor de permis de conducere.

Prin urmare, în  cauză  s-a  întocmit  dosar  de  cercetare  penală  sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de