Incendiu la un camion încărcat cu cărbuni pentru grătar la Dornești. Au ars circa 300 de saci cu câte 15 kg. de cărbuni de grătar fiecare


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari din Rădăuți au intervenit, duminică dimineața, timp de circa două ore pentru a stinger un incendiu a izbucnit la încărcătura cu cărbuni de grătar a unui autocamion care era parcat într-o parcare de pe raza comunei sucevene Dornești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt Alin Găleată, pentru stingerea incendiului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți cu două autospeciale de stingere.

La sosirea echipajelor de pompieri ardeau mocnit cărbuni pentru grătar, ambalați în saci de rafie, cu circa 15 kg/sac, cu pericol de propagare la întreaga încărcătură (650 de saci) și la autocamion.

În incendiu au ars circa 300 de saci cu cărbuni, circa 4,5 tone, și s-au degradat aproximativ 4 metri pătrați din podeaua autovehiculului.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza autoaprinderii cărbunilor, depozitați necorespunzător, fără aerisire, precizează ISU Suceava.

Prin intervenția lor pompierii au salvat autocamionul și 350 de saci cu cărbuni pentru grătar.


Intră acum și în grupul de