Mai mulți șoferi băuți au fost prinși luni conducând mașini pe drumurile publice din județul Suceava. Doi dintre ei circulau chiar prin municipiul Suceava

În cursul zilei de luni, 8 iunie, polițiștii suceveni au depistat în trafic patru conducători auto băuți. Toți sunt cercetați penal pentru “conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Primul șofer din serie a fost prins pe strada Ana Ipătescu din mun. Suceava. În jurul orei 01:00, polițiștii au oprit un Audi A4 care circula din direcţia str. Nicolae Bălcescu spre str. Mitropoliei, fără a avea aprinse pe timp de noapte luminile de întâlnire. Mașina era condusă de un sucevean de 41 de ani. Acesta a fost testat cu apratul etilotesc, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt caz a avut loc pe raza localității Dumbrăveni. În dimineața zilei amintite, radarele polițiștilor au înregistrat un autoturism care circula cu 73 km/h în localitate. Mașina, condusă de un botoșănean de 42 de ani, a fost oprită, iar șoferul testat cu aparatul etilotest. Testarea a arătat un rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara aceleiași zile, DJ 209D a fost oprit autoturismul marca VW Golf, condus de un bărbat de 55 ani din com. Șerbăuți. Acesta avea o alcoolemie de 0,76 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Cel din urmă caz a fost depistat în jurul orelor 23:00, tot în municipiul Suceava. Astfel, Poliției Municipiului Suceava, a oprit pentru control pe str. Parcului autoturismul marca Seat Alhambra, condus de un bărbat de 44 ani, din com. Mitocu Dragomirnei. Acesta emana halenă alcoolică și prin urmare a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După cum am menționat, toți cei patru sunt cercetați penal.

loading...