Mai mulți șoferi băuți au fost prinși luni conducând mașini pe drumurile publice din județul Suceava. Doi dintre ei circulau chiar prin municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 8 iunie, polițiștii suceveni au depistat în trafic patru conducători auto băuți. Toți sunt cercetați penal pentru „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Primul șofer din serie a fost prins pe strada Ana Ipătescu din mun. Suceava. În jurul orei 01:00, polițiștii au oprit un Audi A4 care circula din direcţia str. Nicolae Bălcescu spre str. Mitropoliei, fără a avea aprinse pe timp de noapte luminile de întâlnire. Mașina era condusă de un sucevean de 41 de ani. Acesta a fost testat cu apratul etilotesc, rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt caz a avut loc pe raza localității Dumbrăveni. În dimineața zilei amintite, radarele polițiștilor au înregistrat un autoturism care circula cu 73 km/h în localitate. Mașina, condusă de un botoșănean de 42 de ani, a fost oprită, iar șoferul testat cu aparatul etilotest. Testarea a arătat un rezultat de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara aceleiași zile, DJ 209D a fost oprit autoturismul marca VW Golf, condus de un bărbat de 55 ani din com. Șerbăuți. Acesta avea o alcoolemie de 0,76 mg/l. alcool pur în aerul expirat.

Cel din urmă caz a fost depistat în jurul orelor 23:00, tot în municipiul Suceava. Astfel, Poliției Municipiului Suceava, a oprit pentru control pe str. Parcului autoturismul marca Seat Alhambra, condus de un bărbat de 44 ani, din com. Mitocu Dragomirnei. Acesta emana halenă alcoolică și prin urmare a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După cum am menționat, toți cei patru sunt cercetați penal.


Intră acum și în grupul de