Dosar penal pentru o femeie din Todirești după o vizită la familia fiului său. Ea a iscat un conflict cu nora sa, trăgând-o de păr


Intră acum și în grupul de

Vizita unei femei de 62 de ani la domiciliul fiului său s-a terminat cu dosar penal, după ce între femeie și nora ei s-a iscat un conflict.

Mai exact, în cursul zilei de luni, femeia din Todirești a venit la domiciliul, din aceeași localitate, fiului său, care locuiește cu soția și cei trei copii ai lor.

La un moment dat, în timp ce se afla în curtea locuinței, soacra i-a reproșat norii de 28 de ani că stă prea mult în casă și nu o ajută pe ea și pe soț la treburi prin gospodărie. A urmat un dialog pe un ton ridicat între cele două, iar femeia de 62 de ani a agresat-o pe nora sa, trăgând-o de păr.

În urma completării formularului de evaluare a riscului a rezultat faptul că nu există risc iminent, nefiind emis ordin de protecție

Cu toate acestea, în cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “violență în familie”.


Intră acum și în grupul de