Primarul Ion Lungu reinvie speranta apei calde (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a ţinut, în cadrul conferinţei de miercuri, să dea din nou asigurări că data de 15 octombrie este ziua în care sucevenii vor beneficia din nou de apă caldă şi căldură. Iniţial, edilul-şef a lansat ca dată finală de terminare a lucrărilor 1 octombrie, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza ritmului lent de execuţie a lucrărilor.

“În cadrul ultimului comandament susţinut aici la Primărie le-am cerut tuturor reprezentanţilor societăţilor care îşi derulează activitatea în oraş să urgenteze lucrările, ba chiar şi duminica să îi văd pe şantiere dacă este nevoie. Pe data de 15 trebuie neapărat închise toate lucrările pentru ca Termica să poată face verificările necesare pentru umplerea conductelor”, a declarat Ion Lungu.

Totodată, el a ţinut să precizeze în cel de-al doisprezecelea ceas s-a reuşit să se lucreze cu 190 de angajaţi faţă de doar 90 cât erau la început. Lipsa muncitorilor calificaţi a fost de altfel şi cea mai mare problemă, primarul asigurând că “dacă exista numărul ăsta de muncitori încă de la început, anul acesta erau finalizate lucrările”.


Intră acum și în grupul de