Halip ii cere lui Morosan sa vina cu dovezi in fata presei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Scandalul care îi are ca protagonişti pe impresarul Cristian Moroşan şi jucătorul Cetăţii, Ovidiu Halip şi-a derulat ieri un nou episod. Prezent la conferinţa de presă săptămânală de la FC Cetatea, fundaşul sucevean a negat acuzaţiile lui Moroşan, care a spus că jucătorul îi datorează 2000 de euro din vara anului 2008, când a încercat să-l transfere la o echipă din eşaloanele inferioare din Franţa.

Cel mai solid argument al lui Halip este acela că el de mai bine de un an de zile are un impresar din Bucureşti cu care a semnat şi un contract care este înregistrat la Federaţia Română de Fotbal. În aceste condiţii, jucătorul Cetăţii dacă ar fi fost sub contract cu impresarul Cristian Moroşan nu ar mai fi avut cum să semneze un contract cu un alt impresar, lucru interzis de regulamentele în vigoare. Cum Moroşan spune că are la Paris contractul semnat de Halip cu el, jucătorul i-a cerut acestuia să vină în faţa presei să facă dovada existenţei unui asemenea act.

„Ce dovadă are Moroşan la Paris? Aici în ţară ar trebui să aibă dovada. Dacă tot zice că am semnat ceva cu el să vină în faţa presei să-mi arate şi mie acel act sau vreun contract înregistrat la Federaţie. Nu am semnat nimic cu el. Eu am un impresar din Bucureşti care e înregistrat la FRF. Nu aş avea cum să am înregistrate două contracte de impresariere la Federaţie. Dacă tot a spus că era impresarul meu şi era să intre în belele cu mine, eu zic că el trebuia să ştie dinainte situaţia mea. Aşa face un impresar adevărat. Singura înţelegere a mea cu el a fost verbală. În cazul în care semnam un contract cu o echipă din Franţa atunci semnam şi cu el un contract de impresariere. Când am plecat din România m-a păcălit spunându-mi că o să mă aştepte el în Franţa, lucru care nu s-a întâmplat. Mi-a promis apoi că vine şi el în Franţa după o săptămână.

Am stat în Franţa la o familie pe care o cunoştea el şi i-a minţit şi pe acei oameni că el e în Franţa dar de fapt era în România. După şapte săptămâni în care am stat degeaba acolo, i-am spus că vreau să vin în ţară. Când a auzit asta a luat foc. Mi-a zis că nu am cum să vin în România, că nu ştiu eu cum să mă întorc acasă şi că sunt la mâna lui. I-am spus clar că o să-şi recupereze cheltuielile dacă semnez un contract cu o echipă din Franţa lucru care nu s-a întâmplat. Mă ameninţa că va vorbi cu familia la care stăteam eu şi că voi fi dat afară din casă dacă nu-mi văd de treabă. Ultima dată când am vorbit cu el din Franţa mi-a zis să stau acolo până la Crăciun dar mai erau încă trei luni până atunci şi nu am acceptat. M-a lăsat acolo fără niciun ban în buzunar şi am apelat la părinţi pentru a-mi trimite bani să mă întorc în ţară”, a declarat Ovidiu Halip.

Moroşan i-a promis lui Halip că va câştiga în Franţa 3-4000 de euro

Jucătorul Cetăţii mai spune că a ajuns în această situaţie şi datorită naivităţii dar că întâmplarea prin care a trecut l-a maturizat. Halip a lăsat de înţeles că a fost ademenit de Moroşan cu promisiunea că acesta îi va găsi o echipă din Franţa unde va câştiga 3-4000 de euro. „Dacă e om să vină să recunoască în faţa tuturor adevărul. Când am venit în România am stabilit să o lăsăm baltă să nu apară vorbe dar eu văd că el caută nod în papură. Dacă tot a început acest scandal să vină să arate actul”, a mai spus Halip.

Contactat telefonic, Cristian Moroşan a răspuns scurt: „Ce să fac eu cu Halip dacă el nu recunoaşte nimic. Las’ că ştiu eu ce am de făcut”.


Intră acum și în grupul de