A lipsit mai multe zile de acasa si la intoarcere nu a mai gasit aparatura electronica


Intră acum și în grupul de

Un fălticenean ce a plecat mai multe zile de acasă s-a trezit la întoarcere cu casa spartă de hoţi. Potrivit IPJ Suceava, marţi, la ora 13.55, P. Gheorghe, de 52 ani, din municipiul Fălticeni, a sesizat faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa situată pe raza municipiului, iar din interior au sustras mai multe produse electronice.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că autorii prin forţarea uşii au pătruns în locuinţă şi au sustras aparatură electronică, respectiv un televizor tip plasmă, un aparat DVD, trei aparate video, mai multe DVD-uri cu filme titrate în limba spaniolă şi o combină muzicală.

Din cercetări s-a stabilit că furtul a fost comis în perioada 13 – 15.09.2009, suspect de comiterea furtului fiind D. Gabriel, de 19 ani, din municipiul Fălticeni, întrucât la data de 18.09.2009 cu ocazia unei percheziţii domiciliare la locuinţa acestuia a fost găsită aparatură electronică, care a fost ridicată pentru cercetări.

Aparatura electronică a fost prezentată părţii vătămate P. Gheorghe care a recunoscut-o ca fiind cea sustrasă din locuinţa sa. Prejudiciul în valoare de 6.000 lei a fost recuperat.

Fălticeneanului i s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea depistării suspectului care este dispărut de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de