S-a dat startul la subventiile pentru caldura (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 18.000 de familii sucevene sunt aşteptate în perioada următoare să se înscrie pentru obţinerea subvenţiilor la plata agentului termic pentru perioada de iarnă. Conform conducerii administrative a municipiului, formularele pe baza cărora se face înscrierea în rândul beneficiarilor de subvenţie au fost împărţite asociaţiilor de proprietari din oraş, iar locuitorii vor trebui să le ridice de la preşedinţii acestora.

“Îi rugăm pe toţi doritorii să apeleze cât mai repede la preşedinţii asociaţiilor pentru ca în cel mai scurt timp să putem realiza şi verificarea acestora”, a spus primarul Ion Lungu.

Pentru cei aproximativ 3000 de suceveni care vor beneficia de subvenţii la consumul de gaz metan cererile se află la sediul Administraţiei Publice Locale unde le pot completa şi depune alături de copia la factura de gaz din luna precedentă achitată în întregime şi actele de identitate. Tot de subvenţii vor beneficia şi cei care se încălzesc cu sobe cu lemne doar că aici s-a modificat procedura. Dacă până acum subvenţia se achita o singură dată integral pentru toată perioada iernii, acum beneficiarii vor fi nevoiţi să o ridice lună de lună de la sediul Primăriei.


Intră acum și în grupul de