FC Cetatea Suceava nu mai face niciun amical, merge la vizionare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Partida de sâmbătă 10 octombrie dintre Farul Constanţa şi FC Cetatea Suceava a fost amânată, încercările preşedintelui Ciprian Anton de a găsi un adversar rămânând fără rezultat. Sucevenii au aflat destul de târziu faptul că vor avea o pauză forţată de două săptămâni şi au dorit să găsească un partener de joc dintre echipele de Liga I.

„Faxul primit de la FRF prin care eram anunţaţi că meciul cu Farul Constanţa a fost amânat pentru data de 21 octombrie a venit marţi 6 octombrie în jurul orei 11.00. imediat am încercat să găsim un adversar pentru un amical pentru data de 10 octombrie pe „Areni” şi în mod normal ne-am orientat către echipele de Liga I care au pauză datorită meciului naţionalei din Serbia şi bineînţeles am contactat formaţiile care erau mai aproape de noi.

La început solicitarea noastră de a juca cu FC Vaslui a fost primită bine de preşedintele Adrian Porumboiu, însă ulterior s-a aflat că antrenorul Marius Lăcătuş făcuse alt program. Am încercat apoi să-i avem ca adversari pe cei de la Ceahlăul Piatra Neamţ însă directorul sportiv Ioan Mironaş ne-a spus că antrenorul Florin Marin a hotărât să verifice câţiva jucători la echipa de Liga a III-a a clubului şi nu poate prezenta la Suceava o formaţie competitivă.

Solicitările noastre la Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi au fost refuzate politicos pentru că echipele menţionate îşi găsiseră deja adversari pentru amicale, FC Râmnicu Vâlcea şi respectiv Unirea Urziceni.

Singura noastră ocazie era să evoluăm la Iaşi cu Poli, însă preşedintele executiv Sorin Boca ne-a declarat că echipa sa are meci cu Steaua şi este riscant să joace cu noi, pentru ca apoi să spună că meciul s-ar putea disputa duminică de la ora 11.00. Nu am mers pe această variantă pentru că ne aşteaptă o săptămână cu meciuri foarte grele, FC Botoşani, Farul Constanţa şi Săgeata Stejaru şi trebuie să avem timp de refacere. Nici la FCM Bacău nu am avut succes, băcăuanii afirmând că este prea târziu să-şi modifice programul şi apoi urmează să ne întâlnim în curând în campionat.

Nu am vrut să dezinformăm opinia publică în legătură cu ziua de sâmbătă 10 octombrie şi am ţinut să explicăm faptul că am dorit chiar să aducem o echipă de Liga I pe „Areni”. Deocamdată nu s-a putut, dar avem promisiuni ferme că în viitorul apropiat spectatorii suceveni vor avea privilegiul de a urmări o grupare din primul eşalon valoric al fotbalului românesc”, a afirmat preşedintele de la FC Cetatea Suceava, Ciprian Anton.

Program de vizionare pentru fotbaliştii şi conducerea tehnică a echipei FC Cetatea Suceava

Pauza datorată amânării meciului cu Farul Constanţa va fi ocupată sâmbătă 10 octombrie de o vizionare pentru jucătorii şi conducerea tehnică a echipei FC Cetatea Suceava.

„Sâmbătă vom merge toţi la Botoşani pentru a vedea partida dintre gruparea din localitate şi Săgeata Stejaru, viitoarele noastre adversare din campionat şi vom înregistra jocul pentru a-l putea studia apoi în detaliu. Cred că este o idee foarte bună având în vedere faptul că ne putem culege informaţii dintr-un foc despre ambele echipe”, a declarat preşedintele Cetăţii Suceava, Ciprian Anton.


Intră acum și în grupul de