Prefectura Suceava face apel la suceveni să respecte normele sanitare în contextul creșterii numărului cazurilor de Covid-19: Manifestați o atitudine responsabilă pentru a ne întoarce treptat la libertățile noastre așa cum le știam


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a făcut, marți, un apel la suceveni după ce numărul a crescut numărul cazurilor de Covid-19.

„Facem un apel la suceveni, să manifeste aceeași atitudine conștientă, responsabilă, pentru a ne întoarce treptat la viața noastră, la libertățile noastre așa cum le știam,” se arată în adresarea Prefecturii.

Sursa a atras atenția asupra necesității respectării cu strictețe a măsurilor generale de protecție sanitară – purtarea măștii în spații închise, păstrarea distanței față de alte persoane, evitarea atingerii suprafețelor comune și a contactului direct și igienizarea frecventă a mâinilor.

Reamintim că, marți, în județul Suceava au fost confirmate 65 de noi cazuri de infecții cu noul coronavirus, iar numărul total ajunge la 3.808. Totodată, în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava sunt internați 139 pacienți Covid-19, 11 dintre ei fiind în secția ATI. La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați 75 de pacienți Covid-19.


Intră acum și în grupul de