Deces al unui turist din Bacău venit la Moldova Sulița împreună cu concubina lui. Celor doi li s-a făcut rău după ce au mâncat, dar și după ce ar fi folosit mai multe substanțe dezinfectante pentru igienizare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din comuna băcăuană Gârleni care a venit, duminică,  împreună cu concubina sa în vârstă de 53 de ani, la o casă din comuna suceveană Moldova Sulița a murit miercuri la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc după ce în noaptea de marți spre miercuri celor doi li s-a făcut rău.

Cei doi au venit la Moldova Sulița din 14 iunie, în calitate de turiști, ei găsind pe internet posibilitatea de a închiria în scop turistic o casă de locuit pe raza comunei Moldova Sulița aparținând unui bărbat din Câmpulung Moldovenesc.

Proprietarul i-a așteptat pe cei doi, duminică, la  Câmpulung Moldovenesc, apoi i-a transportat la locația din comuna Moldova Sulița.

Cuplul din Bacău a stat acolo două zile,  iar marți sera și-au gătit cina folosind produse achiziționate anterior.

După ce au mâncat, la scurt timp li s-a făcut rău, simțindu-se amețiți și au vomat. Ei au anunțat situația la 112 abia în dimineața de miercuri pentru că au crezut că-și vor reveni dacă beau lapte.

Bărbatul a murit miercuri la Secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, iar femeia rămăsese în continuare internată, starea sa fiind ameliorată.

Femeia a spus că au folosit mai multe substanțe dezinfectante cu care au igienizat dușumeaua și că lichidele nefolosite au rămas în vasele folosite.

 Polițiștii suceveni fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă și se așteaptă rezultatul necropsiei, evoluția stării de sănătate a femeii și rezultatele analizei produselor alimentare identificate și a sursei de apă.


Intră acum și în grupul de