Un fălticenean a fost plasat sub control judiciar după ce a fost prins transportând peste 350 litri de alcool și 60 pachete cu țigări de contrabandă. Bunurile erau transportate la Piața Agroalimentară din Moldovița


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Fălticeni a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile fiind cercetat penal pentru contrabandă.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, bărbatul (O.S.G., 32 de ani) a fost prins în trafic în dimineața de duminică, 21 iunie.

Acesta a fost oprit pe raza satului Strâmtura, în jurul orei 06:10. În urma controlului, polițiștii au depistat în autoutilitară alcool și țigări de contrabandă.

Bărbatul a relatat polițiștilor că transporta bunurile la Piața Agroalimentară din com. Moldovița, în vederea comercializării.

Sursa specifică faptul că este vorba de 188 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, incoloră, în recipiente a câte un litru fiecare; 42 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, de culoare gălbuie, depozitată în șapte recipiente a câte șase litri fiecare; 66 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, incoloră, depozitată în 11 recipiente a câte șase litri fiecare și 60 de litri de băutură spirtoasă, cu miros de alcool, de culoare închisă, depozitată în zece recipiente a câte șase litri fiecare. Toate recipientele erau fără timbru fiscal.

Pe lângă asta, au fost depistate și 60 pachete cu țigări de contrabandă.

Iniția, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar prin ordonanța emisă astăzi, față de acesta s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „contrabandă”.


Intră acum și în grupul de