Patru persoane au fost rănite în accidente rutiere produse în județul Suceava din cauza carosabilului umed


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 22 iunie, în județul Suceava au avut loc două accidente rutiere produse inclusiv din cauza carosabilului umed. Potrivit IPJ Suceava, în total patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Astfel, primul accident s-a produs în jurul orei 09:00, pe DN 17 pe raza comunei Poiana Stampei.

Din declarațiile unui tânăr de 21 de ani, din judeţul Bistrița Năsăud, reiese că acesta conducea autoturismul pe drumul amintit.

La un moment dat, într-o curbă la stânga, el nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a derapat, a pătruns pe contrasens, după care a revenit pe sensul său de mers.

Atunci, reapariția sa pe carosabil l-a surprins pe un bărbat de 56 de ani din judeţul Iaşi care circula din sens opus. El a virat stânga, pentru a evita coliziunea, ambele vehicule intrând în coliziune frontală.

Prin urmare, în urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoutilitarei şi a unei femei, pasager în acelaşi autovehicul, precum şi rănirea conducătorului auto de 21 de ani, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cel de al doilea accident a avut loc seara, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni. Un localnic de 27 de ani nu a adaptat viteza la un carosabil umed, a derapat și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un localnic de 39 de ani, care efectua manevra de mers înapoi tot pe prima bandă.

 Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 27 de ani, care a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Niciunul din șoferii implicați în cele două accidente nu a fost băut, iar în ambele cazuri au fost întocmite dosare penale.


Intră acum și în grupul de