Un bărbat din Milișăuți a fost arestat pentru încălcare ordinului de protecție emis în aceeași zi. El este cercetat penal după ce a bătut un copil și a terorizat familia


Intră acum și în grupul de

Un tată violent din orașul Milișăuți a ajuns arestat și cercetat penal după ce un episod de violență în familie.

Marți dimineața, polițiștii din Milişăuţi au primit o sesizare de la o localnică de 32 de an despre faptul că soțul său a lovit cu cureaua pe unul dintre fii lor minor și a adresat injurii întregii familii. De menționat că bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate.

Conflictul a izbucnit spontan, în momentul în care femeia și cei trei copii se pregăteau să meargă la biserică. Din cauza unor neînţelegeri şi contraziceri și pe fondul consumului de alcool bărbatul a devenit agresiv.

La sosirea polițiștilor agresorul se afla în locuinţă fiind incoerent în vorbire din cauza consumului de băuturi alcoolice. Poliţia oraşului Milişăuţi a emis un ordin de protecţie provizoriu, în urma aplicării formularului de evaluare a riscului, agresorul fiind evacuat.

În seara aceleiași zile, femeia a apelat din nou 112 relatând că soțul a încălcat ordinul de protecție provizoriu emis câteva ore în urmă.

Polițiștii s-au deplasat din nou la domiciliul femeii și pe trotuarul din fața locuinței a fost identificat agresorul, care era într-o stare vizibilă de ebrietate.

Fiind întrebat care este motivul prezenței sale bărbatul a spus că aceea este și casa lui, iar el are tot dreptul de a intra în ea.

Astfel, s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „încălcare ordin de protecție și „violență în familie”.

Totodată, s-a dispus măsura preventivă de reținere pentru 24 ore a bărbatului care a fost introdus în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de