Trei persoane din București sunt cercetate penal după ce ar fi sustras mai multe bunuri din casa unei rude din comuna Udeşti, diagnosticate cu Covid-19


Intră acum și în grupul de

Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a anunțat, în data de 25 iunie, că în data de 04 iunie, la Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost înregistrată o plângere penală depusă pe numele a trei persoane care ar fi comis un furt din casa unei rude decedate.

Din plângere penală rezultă că în perioada în care a fost instituită starea de urgenţă pentru prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus la nivel naţional, respectiv în lunile aprilie-mai 2020, persoanele respective s-ar fi deplasat din municipiul București într-un sat din comuna Udeşti.

Acești, folosind fără drept chei, au pătruns în locuința unei rude de unde au sustras mai multe bunuri. Persoana respectivă a fost diagnosticată cu virusul SARS-CoV-2 şi a decedat în cursul lunii aprilie 2020.

Sursa precizează că în cauza aflată în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava se efectuează cercetări în rem de către organele de cercetare penală din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Ipoteşti sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „furt între membrii de familie” şi „zădărnicirea combaterii bolilor”.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale.


Intră acum și în grupul de