Poarta principala de acces in Spitalul Judetean, inchisa pentru autoturismele particulare


Intră acum și în grupul de

Accesul autoturismelor pe poarta principală a Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava va fi restricţionat începând de vineri, până la începutul lunii decembrie, singurele vehicule ce vor avea acces fiind doar ambulanţele, maşinile SMURD şi eventual cele ale pompierilor, mai exact cele de intervenţie, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale judeţene, medicul urgentist Tiberiu Brădăţan.

Acesta a declarat că în privinţa maşinilor particulare, se va permite accesul doar acelora care aduc un pacient în stare gravă, cei care necesită mici intervenţii, consultaţii sau aparţinătorii celor internaţi având posibilitatea de a intra pe poarta nr. 2, din strada Scurtă, cea aflată între Staţia de Ambulanţă şi Direcţia de Sănătate Publică Suceava, doar în orele de vizită.

Poarta de acces în incinta spitalului judeţean urmează a fi înlocuită cu una nouă ce va include şi gheretă pentru paznici. „Ştim că este neplăcut, dar vor trebui să-şi găsească locuri de parcare în zona proximă a spitalului. Şi în zona porţii 2 se lucrează la instalaţia termică a spitalului, accesul în parcare fiind doar pentru personalul angajat”, a precizat Tiberiu Bărdăţan, cu menţiunea că portarii au consemnul de a fi foarte atenţi la maşinile cărora le va permite accesul.

„După ce va fi montată poarta nouă, se vor stabili reguli foarte precise privind accesul autoturismelor. Nu mai dorim să întâlnim cazuri în care rampa de acces la urgenţe este blocată de vreo maşină particulară”, a mai afirmat medicul urgentist.


Intră acum și în grupul de