Un tânăr băut a alergat câteva ore pe raza comunei Putna, cu un cuțit în mână, amenințând că se va sinucide. Polițiștii au reușit să-l convingă să renunțe


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani a alergat câteva ore pe raza comunei Putna având un cuțit în mână. De fiecare dată când cineva se apropia de el, tânărul amenința că se va sinucide. Într-un final, polițiștii au reușit să-l convingă să lase arma albă jos, iar spre dimineață tânărul a fost internat în Secția Psihiatrie din cadrul spitalului Rădăuți.

Inițial, în jurul orei 23:20, fratele tânărului a sesizat Poliția referitor la faptul că acesta încearcă să se sinucidă și se află în stare avansată de ebrietate.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că între timp tânărul a fugit de la domiciliu.

Au fost efectuate verificări pe raza comunei Putna, iar la scurt timp tânărul a fost identificat în zona chiliei lui Daniil Sihastrul.

Când i-a văzut pe polițiști, el și-a pus cuțitul în zona gâtului amenințând că dacă cineva se apropie de el sau încearcă să îl urmărească se va sinucide.

Apoi, tânărul a început să fugă prin apropierea luncii râului Putna, trecând apa, iar mai apoi a fugit în pădure.

Ulterior, în jurul orei 01:40, polițiștii l-au găsit în zona Primăriei Putna, acesta avea cuțitul în mână, amenințând iarăși să nu se aproprie nicio persoană de el sau se va sinucide.

De menționat că, polițiștii au cooptat la căutări și negocieri pe fratele tânărului și mai multe persoane care-l cunoșteau.

Astfel, în urma negocierilor purtate cu acesta de către polițiști, la ora 02:00, tânărul a fost convins să lase cuțitul din mână. În același timp, el a fost imobilizat și încătușat.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, iar tânărul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți. Mai apoi, el a fost transferat la Secția Psihiatrie din cadrul spitalului, fiind internat la ora 04:20.

De menționat că în urma evenimentului nu au existat victime sau pagube materiale.


Intră acum și în grupul de