Rănire serioasă a unui motociclist băut și fără permis, care a intrat într-un șanț de pe raza localității Stulpicani. Bărbatul e cercetat penal pentru patru infracțiuni


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani, din Stulpicani, a ajuns la spital cu răni serioase după ce a fost implicat într-un accident rutier, ce a avut loc joi seara. El era băut, fără permis, iar motocicleta nu este înmatriculată.

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul conducea o motocicletă pe DJ 177A din localitatea Stulpicani, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în şanţul din partea stângă a drumului.

După accident, bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, el a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe lângă asta, s-a constatat că motociclistul nu are permis de conducere, iar motocicleta a fost radiată din circulație din Italia încă în anul 2014.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de: „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de