Numărul localităților sucevene fără cazuri de Covid-19 s-a micșorat la 56, iar patru localități au peste zece cazuri. Prefectura Suceava: Îndemnăm la responsabilitate!


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că lista localităților sucevene în care nu este înregistrat niciun caz de Covid-19 s-a micșorat. Astfel, dacă miercuri era 61 de localități fără cazuri de Covid-19, atunci astăzi sunt doar 56. În același timp, numărul localităților cu peste zece cazuri în evoluție s-a micșorat și el, ajungând la patru.

Concret, din 114 localități din județ 56 nu înregistrează niciun caz în evoluție, 49 au sub cinci cazuri în evoluție, cinci au sub zece cazuri în evoluție iar patru unități administrativ teritoriale au peste zece cazuri în evoluție.

Cifrele furnizate de Prefectură sunt extrase din baza de date privind numărul de cazuri în evoluție la nivelul unităților administrativ teritoriale. Sursa citată nu menționează însă numele localităților și numărul de cazuri în evoluție în fiecare localitate în parte.

În acest context, Prefectura Suceava s-a adresat sucevenilor cu un îndemn la responsabilitate. Instituția roagă sucevenii să respecte, în continuare, normele de igienă și de distanțare socială/fizică recomandate de către specialiști.

„Vă rugăm să conștientizați că cea mai sigură cale de a ține sub control răspândirea Covid-19 este reducerea la minimum a riscului de expunere la noul coronavirus”, mai menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de