Un bărbat din Frasin care a incendiat garajul fostei sale iubite a fost reținut

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru distrugere prin incendiere și violare de domiciliu după ce a incendiat garajul fostei sale iubite din orașul Frasin.

Polițiștii au fost sesizați vineri dimineața de o femeie de 42 de ani din Frasin că fostul ei concubin, de 43 de ani, din aceeași localitate a incendiat cu benzină garajul locuinței sale.

Femeia a avut în perioada 2016-2018 o relație de concubinaj cu bărbatul, perioadă în care cei doi au fost plecați la muncă în străinătate, dar că din anul 2018, din cauza faptului că bărbatul era violent femeia a întrerupt relația, despărțindu-se de concubin și întrerupând orice contact cu acesta.

Polițiștii au stabilit că joi seara bărbatul a mers cu un recipient cu benzină la locuința mamei fostei sale iubite și a stropit cu benzină garajul aparținând familiei fostei concubine după care a dat foc. 

Incendiul a fost observat de fosta iubită care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.

În urma administrării probatoriului, s-a polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față suspect pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.