Un bărbat din Frasin care a incendiat garajul fostei sale iubite a fost reținut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru distrugere prin incendiere și violare de domiciliu după ce a incendiat garajul fostei sale iubite din orașul Frasin.

Polițiștii au fost sesizați vineri dimineața de o femeie de 42 de ani din Frasin că fostul ei concubin, de 43 de ani, din aceeași localitate a incendiat cu benzină garajul locuinței sale.

Femeia a avut în perioada 2016-2018 o relație de concubinaj cu bărbatul, perioadă în care cei doi au fost plecați la muncă în străinătate, dar că din anul 2018, din cauza faptului că bărbatul era violent femeia a întrerupt relația, despărțindu-se de concubin și întrerupând orice contact cu acesta.

Polițiștii au stabilit că joi seara bărbatul a mers cu un recipient cu benzină la locuința mamei fostei sale iubite și a stropit cu benzină garajul aparținând familiei fostei concubine după care a dat foc. 

Incendiul a fost observat de fosta iubită care a intervenit cu membrii familiei și au lichidat incendiul, soldat cu pagube minore, respectiv ușa garajului a fost deteriorată pe o porțiune mică.

În urma administrării probatoriului, s-a polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față suspect pentru comiterea infracțiunilor de „distrugere prin incendiere”, „violare de domiciliu” și reținerea acestuia pentru 24 ore, fiind introdus în CRAP al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de