Un bărbat care a reclamat la poliție că a fost bătut în Siminicea a fost amendat cu 1000 de lei pentru că devenise agresiv cu polițiștii


Intră acum și în grupul de

Polițiștii orașului Salcea au fost sesizați, sâmbătă, prin 112 de un bărbat de 30 ani, din comuna ieșeană Strunga că în timp ce se afla în centrul comunei Siminicea a fost agresat de către o persoană.

Apelantul a fost identificat pe scările unui bar care era închis consumând băuturi alcoolice împreună cu un localnic de 25 ani.

Polițiștii au constatat că apelantul se afla în stare avansată de ebrietate și a susținut că a fost agresat chiar de localnicul cu care consuma băuturi alcoolice, însă nu prezenta nici un fel de urme de violență pe corp.

Ba mai mult, pe fondul consumului de alcool, apelantul a devenit recalcitrant verbal adresând vorbe și expresii jignitoare organelor de poliție care au intervenit la fața locului, motiv pentru care a fost sancționat conform Legii 61/91 rep. cu amendă în valoare de 1000 lei.

Având în vedere fapta reclamată prin 112, în cauză s-a întocmit dosar penal  pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”.


Intră acum și în grupul de