Zona de foodcourt a Iulius Mall Suceava dispune acum de o terasă


Intră acum și în grupul de

Iulius Mall Suceava anunță că zona de foodcourt a Iulius Mall Suceava dispune acum de o terasă.

Cu 20 de mese și o capacitate de 50 de locuri, spațiul special amenajat în aer liber le oferă clienților o experiență culinară inedită prin intermediul locațiilor cu specific internațional. Bucătăria chinezească a restaurantului Manay, delicioasele gogoși de la Donuterie, dar și restaurantele de tip fast food precum: McDonald’s, KFC, Mado, Mesopotamia, Spartan, Yumm și Fryday.

Iuliu Mall a creat un spațiu care să se îmbine într-un design unitar şi care invită la recreere. Preparatele sunt achiziționate din interior, în regim to go, și pot fi savurate pe terasă. Consumul de mâncare și băuturi nu este permis în interior.

Contextul s-a schimbat, dar restaurantele din foodcourt și-au păstrat standardele de calitate și gustul. Siguranța este pe primul loc, astfel că pe terasă sunt respectate măsurile de distanțare fizică și de protecție, mesele sunt dezinfectate periodic și sunt amplasate la o distanță de cel puțin doi metri, personalul poartă măști și mănuși, iar clienții pot împărți masa cu maximum încă trei persoane și au la dispoziție facilități pentru igienizarea mâinilor.

Măsurile de protecție sunt implementate și în mall, unde magazinele așteaptă clienții cu Summer Sale. Din grijă pentru ei, fluxurile de acces s-au reorganizat, la intrare s-au instalat termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, dispensere cu dezinfectant și covoare impregnate cu substanțe active, sistemele de ventilație introduc 100% aer proaspăt și în mod frecvent se efectuează acțiuni de dezinfecție generală. Pentru menținerea distanțării fizice, s-a implementat și un sistem de tracking, care permite raportarea densității în timp real, dar și un program video online pentru a monitoriza gradul de ocupare în mall și parcare. De asemenea, pentru o bună informare a clienților, pe toate suporturile media sunt afișate recomandările pentru vizitatori, care vizează respectarea măsurilor de siguranță și de distanțare fizică, iar masca de protecție este obligatorie în mall.

Pentru siguranța personală și a celor din jur, Iulius Mall recomandă efectuare plăților cu ajutorul cardului, păstrarea distanței față de ceilalți și luarea tuturor măsurilor de protecție.


Intră acum și în grupul de