Echipele mixte continuă controalele în contextul Covid-19: Au fost aplicate cinci amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de luni, 13 iulie, echipele mixte au continuat acțiunile de control pe raza județului Suceava în contextul Covid-19, a anunțat Prefectura Suceava.

Astfel, au fost verificate 41 de societăți comerciale și au fost aplicate cinci amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală sau pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a riscului de către agenții economici, în valoare de 10.000 lei.

Tot atunci au fost intensificate acțiunile de verificare și control, scopul fiind în principal responsabilizare a cetățenilor dar și a agenților economici.

Și Politia de Frontieră Suceava a desfășurat o acțiune pe linia prevenirii răspândirii pandemiei Covid-19.

Sursa precizează că s-a acționat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, în colaborare cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Astfel, în cadrul acțiunii au fost verificați 25 șoferi de tiruri și autocamioane pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2 și a modului de respectare a măsurilor de protecție, nefiind aplicate amenzi.


Intră acum și în grupul de