Teatrul „Matei Vișniec” va prezenta prima producție în Parcul de Agrement Tărărași: ”Tragicomedia lui Don Cristóbal şi a Rositei” de Federico García Lorca


Intră acum și în grupul de

Teatrul Municipal „Matei Vișniec” va prezenta, sâmbătă seara, o producție pusă în scenă în Parcul de Agrement care a devenit scenă inedită în contextul crizei sanitare provocate de epidemia cu SARS-CoV-2.

Astfel premiera spectacolului „Tragicomedia lui Don Cristóbal şi a Rositei”, de Federico García Lorca, în regia lui Zalán Zakariás va avea loc sâmbătă, 18 iulie, de la ora 19:00 în Parcul de Agrement Tătărași.

Spectacolul este prima producție în aer liber a Teatrului Municipal „Matei Vișniec” Suceava realizată cu respectarea măsurilor impuse de pandemie.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Reamintim că în urmă cu două săptămâni primarul Ion Lungu a apreciat că Zona de Agrement Tătărași se pretează pentru prezentarea unor spectacole de teatru în aer liber.

„Ne-am gândit că cel mai bun loc pentru teatru în aer liber este în zona de agrement Tătărași. Acolo avem spațiu suficient. Putem pune și scaune dacă este nevoie”, a spus primarul.

El a subliniat că este spațiu și loc de desfășurare pentru spectacole în aer.

„Punem la dispoziție Zona de Agrement Tătărași pentru repetiții și pentru spectacole de teatru în aer liber până când se vor putea organiza în incintă”, a spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de