Mai mulți șoferi băuți au fost prinși, marți seara, în traficul din județul Suceava. Toți sunt cercetați penal


Intră acum și în grupul de

În seara de 14 iulie, polițiștii suceveni au depistat în traficul din județ trei șoferi care au condus mașini în stare de ebrietate, arată un comunicat al IPJ Suceava.

Astfel, la orele 20:33, un echipaj rutier din cadrul Poliţia municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe raza comunei Dorna Arini, autoturismul condus de un localnic de 56 ani. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, în jurul orei 21:10, o patrulă din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DJ208D pe raza localităţii Hănţeşti, autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Zvoriştea. Testarea cu aparatul etilotest a arătat un rezultat de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la 22:20, o patrulă din cadrul Postului de poliţie Dumbrăveni a oprit pentru control  pe DC 29 de pe raza localităţii Dumbrăveni autoturismul condus de un localnic de 29 de ani. În cazul lui, rezultatul testării cu aparatul etilotest a arătat 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.           

În toate cele trei cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a  unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”. 


Intră acum și în grupul de