Un șofer băut din Fundu Moldovei a circulat haotic pe contrasens chiar în fața mașinii de poliție. A fost nevoie de urmărire și blocare în trafic pentru a fi oprit


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 48 de ani din Fundu Moldovei este cercetat penal după ce a fost depistat în trafic circulând sub influența băuturilor alcoolice și conducând haotic chiar în fața mașinii de poliție.

Astfel, potrivit Poliției Județene Suceava, vineri seara la orele  20.20,  echipajul din cadrul SPR 11 Pojorîta, în  timp ce se deplasa pe DJ 175 dinspre Fundu Moldovei spre Breaza, pe raza satului Colacu, a observat un autoturism care a intrat în şanţul de pe partea dreaptă, a revenit pe partea carosabilă, circulând haotic pe contrasens.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă conducătorul autoturismului în cauză nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea spre Breaza.

  În aceste condiții echipajul de poliţie a procedat la urmărirea și blocarea forțată a autoturismului.

Șoferul a fost identificat ca fiind un bărbat de 48 de ani din Fundu Moldovei și emana halenă alcoolică.

 Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul  etilotest a șoferului, rezultatul fiind de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior bărbatului de 48 de ani i s-au recoltat două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.


Intră acum și în grupul de