Un copil, o femeie și un bărbat au fost răniți grav între Frasin și Molid după ce mai mulți bușteni au căzut dintr-un camion//FOTO-VIDEO


Intră acum și în grupul de

Un copil de zece ani, o femeie de 50 de ani și un bărbat de 52 de ani, au fost răniți, sâmbătă după amiaza după ce încărcătura cu bușteni a unui autocamion s-a răsturnat într-o curbă zonă în care aceștia staționau pentru că li s-a stricat mașina.

Potrivit ISU Suceava, evenimentul s-a produs în jurul orei 16:00, între localităţile sucevene Frasin şi Molid.

Sursa citată arată că mai mulți bușteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil.

În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane, respectiv o femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani și un bărbat de 52 de ani care se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu mașina, deoarece aceasta se defectase.

De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul.

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

Cei trei răniți erau conştienți şi cooperanți, dar prezentau multiple traumatisme.

Pompierii militari au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat.

Ulterior, cei trei au fost transportați  la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.


Intră acum și în grupul de