Un cioban din Bunești s-a autodenunțat că a înjunghiat un alt cioban de la o altă stână. El a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 51 de ani din Bunești a sesizat, sâmbătă seara, prin 112 că a lovit cu un cuțit un alt bărbat cu care un conflict în timp ce se afla în apropierea iazului Nimerceni de pe raza comunei Bosanci.

Polițiștii deplasați la fața locului, la aproximativ 300 metri de iazul Nimerceni din comuna Bosanci, pe un drum de țară neasfaltat spre comuna Bunești, l-au identificat pe cel rănit, un bărbat de 38 de ani din satul Uncești, din comuna Bunești, care a declarat că în urma unui conflict spontan cu celălalt bărbat a fost lovit o singură dată cu un cuțit în zona abdomenului, după care agresorul a fugit de la fața locului.

Bărbatul rănit a fost transportat cu o ambulanță la UPU Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale stabilindu-i-se diagnosticul preliminar  „plagă abdominală” fără să-i fie pusă viața în primejdie.

Ambii bărbați implicați în conflict sunt ciobani la stâne diferite.

Agresorul a fost identificat pe raza localității Bunești și condus la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz s-a deschis dosar penal pentru tentativă la omor, cercetările fiind continuate de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Agresorul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de