Trei echipaje de Poliție au intervenit într-un local din Suceava pentru a aplana un conflict. Scandalagiii au fost amendați, iar un tânăr a fost încătușat


Intră acum și în grupul de

Trei echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică Suceava au intervenit, duminică, pentru a calma spiritele încinse de alcool într-un local din Suceava.

Inițial, administratorul pub-ului a sesizat Poliția despre faptul că pe terasa localului se află mai multe persoane care provoacă scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat trei bărbați, toți fiind în stare avansată de ebrietate.

În timp ce polițiștii încercau să poarte discuții cu persoanele respective, unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani provoca scandal, manifestând agresivitate în limbaj și comportament.

Prin urmare, el a fost imobilizat prin încătușare și condus la sediul Poliției Mun. Suceava.

Apoi, la sediul poliției tânărul în continuare se manifesta agresiv, amenințând cu acte de violență. Astfel, acesta a fost transportat de către un echipaj medical la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a rămas internat pentru investigații.

Totodată, întrucât cele trei persoane au provocat scandal și au refuzat să părăsească localul la solicitarea administratorului și a agenților de pază, acestea au fost amendate cu câte 1000 lei.


Intră acum și în grupul de