Bărbatul din Frasin care a incendiat garajul fostei sale iubite și l-a atacat cu un cuțit pe actualul concubin al ei a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au anunțat, marți, că au dispus trimiterea în judecată a bărbatului (43 ani) din Frasin, care a comis mai multe infracțiuni în încercarea de a se răzbuna pe o fostă concubină. News Bucovina a relatat anterior despre acest caz.

Astfel, evenimentele au avut loc în seara de 2 iulie. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au stabilit că bărbatul a intrat fără drept în curtea locuinței părinţilor fostei sale concubine și a încercat să incendieze un garaj, stropind cu benzină uşa acestuia.

În același timp, el a adresat ameninţări cu moartea fostei sale concubine şi a zgâriat cu un cuţit pe actualul concubin al acesteia la nivelul mâinii stângi şi în zona gambei piciorului stâng, provocându-i leziuni pentru care necesită 8-10 zile de îngrijiri medicale.

Mai mult decât atât, la câteva ore după evenimentele descrise mai sus, bărbatul a pătruns din nou fără drept în aceeași curte unde a stropit cu benzină garajul locuinței şi i-a dat foc, incendiul fiind observat de membrii familiei persoanei vătămate care au intervenit şi au stins focul.

Reamintim că, inițiat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi acesta fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile stabilindu-se mai multe obligații printre care şi aceea de a nu se apropia de persoanele vătămate.


Intră acum și în grupul de