Caz straniu la Preutești: Un localnic susține că a fost accidentat de o mașină, iar șoferul afirmă că bărbatul a fost bătut într-un bar. Ambii erau băuți


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni investighează un caz staniu ce a avut loc la Preutești.

Inițial, duminică seara, un localnic de 47 de ani a fost transportat la spital cu mai multe traumatisme, respectiv „contuzie accident rutier, excoriații superficiale genunchi drept” și nu a rămas internat.

Bărbatul susține că a fost lovit de o mașină, în timp ce se deplasa pe str. Gloduri din satul Basarabi. Potrivit acestuia, mașina ar fi fost condusă de un alt localnic, de 23 de ani, care ar fi fugit de la fața locului.

De menționat că bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au continuat verificările, iar pe raza localității Preutești a fost identificat tânărul în cauză. Totodată, a fost examinat autoturismul condus de acesta, care nu prezintă avarii și nici alte urme care să intereseze cauza. La rândul său, tânărul neagă faptul că l-ar fi acroșat cu autoturismul pe bărbatul respectiv și că acesta ar fi fost bătut într-o altercație la un bar de pe raza satului Basarabi.

Tânărul de asemenea a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Important de specificat că la fața locului nu au fost identificați martori oculari sau alte urme care să probeze producerea unui accident rutier.

Circumstanțele cazului vor fi stabilite în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. 


Intră acum și în grupul de