O eleva din Humor a obtinut Marele premiu la Concursul interjudetean „Memorialul David Hrimiuc”


Intră acum și în grupul de

Potrivit inspectorului şcolar general adjunct al IŞJ Suceava, Petru Carcalete, în perioada 6-8 noiembrie 2009, a avut loc la Gura Humorului, sub patronajul Societăţii de Ştiinţe Matematice şi a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Suceava, cea de-a VI-a ediţie a concursului interjudeţean clasele IIIVIII “Memorialul David Hrimiuc”.

„La acest concurs au participat 215 elevi reprezentând 20 de scoli din judeţele Suceava si Neamţ”, a precizat marţi, într-o conferinţă de presă şeful IŞJ Suceava.
Acesta a precizat că subiectele, apreciate pozitiv de concurenţi, au fost selectate de către preşedinţii comisiei prof. Gheorghe Marchitan, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Matematice şi prof. Traian Duminică, director al Casei Corpului Didactic Suceava, valoarea totală a premiilor obţinute fiind de 5200 lei.

La categoria de clase III-IV, premiul I au obţinut nu mai puţin de 7 elevi de la Şcoala generală nr.1 Gura Humorului, iar la gimnaziu, de la aceeaşi unitate de învăţământ premiul I a revenit lui Ionuţ Gheorghiu, cl. V-a şi Diana Lucaci, cl. VII-a, dar şi lui Remus Bompa, cl. VI-a Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni şi Vlad Moruzan, cl. VIII-a, Şcoala generală nr. 3 Câmpulung Moldovenesc.

Petru Carcalete a mai menţionat că Marele Premiu a fost obţinut de eleva Lucaci Diana din clasa a VII-a, din Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de