Inca o diferenta de 36.000 de euro pentru un apartament in blocurile de vizavi de Metro (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea administratiei publice locale se vede în imposibilitatea de a onora toate solicitările de obţinere a unui spaţiu locativ pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

În cadrul ultimei conferinţe de presă, edilul-şef al Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că circa 18 solicitanţi au intrat în posesia cheilor noilor apartamente în tronsonul de blocuri 20, 21 şi 22 din Ansamblul “1 Decembrie 1918”. Lăsând deoparte calitatea construcţiei, conducerea Primăriei Suceava a anunţat că pentru celelalte apartamente din blocurile ridicate în zona Metro s-a făcut o reevaluare, iar cei ce vor să obţină apartamentele pentru care au plătit iniţial vor fi nevoiţi să plătească din nou.

Un exemplu poate fi chiar un „proprietar” care este nevoit să mai achite suplimentar pentru un apartament licitat cu ani în urmă o sumă ce depăşeşte valoarea de 36.000 de euro. Întrebat dacă i se pare în regulă acest lucru, primarul Ion Lungu, a ridicat din umeri şi a spus că administraţia locală a fost nevoită să facă aceste reevaluări, fără a anunţa pe ce bază, iar dacă „posibililor proprietari nu le convine situaţia pot oricând să apeleze la rezolvarea prin instanţă deşii amiabil ar fi cel mai corect”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de