Cupa „Iulian Vesper” la tenis de masa, la cea de-a doua editie


Intră acum și în grupul de

Localitatea suceveană Horodnicu de Jos a dovedit în anul 2008 că poate organiza o competiţie sportivă de anvergură la care au fost prezenţi o mulţime de sportivi şi a fost o atmosferă deosebită. Cu prilejul sărbătoririi a 100 de ani de la naşterea scriitorului horodnicean Teodor Grosu, cunsocut sub pseudonimul Iulian Vesper, Primăria din localitatea Horodnicu de Jos, Consiliul Local, Căminul Cultural la care s-a adăugat Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava, anul trecut a fost organizată prima ediţie a Cupei “Iulian Vesper” la tenis de masă.

În aceeaşi componenţă se doreşte realizarea în data de 28 noiembrie a celei de-a II-a ediţie a Cupei „Iulian Vesper”. Competiţia, la fel ca şi anul trecut, va aduna participanţi din toată Moldova şi din Republica Moldova, participanţi care se vor întrece la şapte categorii de vârstă, 6-10 ani, 10-14 ani, 14-20 de ani, 20-30 de ani, 30-40 de ani, 40-50 de ani şi peste 50 de ani, atât la masculin cât şi la feminin.

Câştigătorii acestor categorii de vârstă pot concura pentru cucerirea trofeului „Spercupa Iulian Vesper”, concurenţii urmând să joace la şase mese, învingătorii având de primit cupe, diplome, tricouri şi alte premii din partea organizatorilor.


Intră acum și în grupul de