CS Universitatea Suceava vrea sa-si creasca procentajul in disputa cu Dinamo (Handbal masculin – Liga Nationala)


Intră acum și în grupul de

Vineri 13 noiembrie, de la ora 16.00, CSU Suceava va primi vizita echipei Dinamo Bucureşti

Partida va fi transmisă de postul DIGI Sport

De fiecare dată disputele din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin dintre CS Universitatea Suceava şi Dinamo au fost deosebit de disputate şi specatculoase, sucevenii având câştig de cauză în trei din ultimele patru jocuri. După un start neconvingător, Dinamo a dat semne de revenire chiar înaintea partidei cu CS Universitatea Suceava câştigând disputa cu U Cluj de pe teren propriu.

„În mod sigur vom avea un meci dificil în compania celor de la Dinamo după victoria lor din meciul cu U Cluj în care ardelenii au condus cu cinci goluri la pauză. Echipa noastră a făcut un meci bun în compania celor de la CSM Satu Mare şi este în creştere de formă. În mod clar vizăm cele două puncte puse în joc şi vrem să legăm trei victorii consecutive”, a declarat antrenorul principal al formaţiei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

„Mă leagă amintiri deosebite de clubul Dinamo cu care am câştigat ultimul titlu de campion”, afirmă tehnicianul sucevean, Leonard Bibirig

Actualul antrenor al echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig, a fost component al lotului naţional şi campion al României cu Fibrex piatra Neamţ şi Dinamo Bucureşti.

„În mod clar este un moment deosebit să mă întâlnesc cu foştii colegi şi cu echipa cu care am fost campion. Mă leagă amintiri speciale de acest club, dar acest lucru nu reprezintă nimic în duelul de vineri în care îmi doresc să câştig, pe mâna băieţilor mei. Suntem la plus în disputele directe din ultimii ani şi vreau să fim la plus şi după acest meci”, a declarat antrenorul echipei CS Universitatea Suceava, Leonard Bibirig.

Doar victoria este trecută pe ordinea de zi în disputa cu Dinamo

Toţi cei patru jucători prezenţi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Dinamo au fost de acord că nu se gândesc decât la victorie.

„Ştim că Dinamo este în creştere de formă, lucru demonstrat de succesul din întâlnirea cu U Cluj, dar noi suntem pregătiţi să învingem. Nu ne gândim decât la cele două puncte puse în joc”, a declarat portarul echipei CS Universitatea Suceava, Bogdan Pralea.

„Sper să facem o figură frumoasă în disputa cu Dinamo. Nu trebuie să desconsiderăm adversarii noştrii pentru că se află sub noi în clasament, este vorba de Dinamo şi nu este de glumit. Vreau să învingem, să mulţumim publicul spectator care ne-a fost alături de fiecare dată şi dacă se poate să repet meciul de la Satu Mare ar fi foarte bine şi pentru mine şi pentru echipă”, a afirmat extrema stângă a formaţiei CS Universitatea Suceava, Florin Dospinescu.

„Partida cu Dinamo trebuie tratată cu maximă seriozitate, aşa cum s-a întâmplat cu cea din runda precedentă de la Satu Mare. În acest moment pe noi ne interesează să acumulăm cât mai multe puncte şi sunt convins că putem câştiga meciul cu Dinamo”, a afirmat şi interul stânga al grupării sucevene, Adrian Chiruţ.

„Am încredere în colegii mei şi sunt convins că ne stă în putinţă să câştigăm meciul cu Dinamo. Trebuie să fim doar atenţi şi să ne facem jocul nostru”, a conchis pivotul formaţiei CSU Suceava, Ioan Tcaciuc.


Intră acum și în grupul de