Caravana PD-L de sustinere a lui Traian Basescu a inceput periplul prin judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

„Observ o creştere a numărului de susţinători ai lui Traian Băsescu de la o întâlnire electorală la alta”, a declarat miercuri, secretarul general al organizaţiei judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, care se ocupă de organizarea acţiunilor electorale PD-L din judet.

Potrivit lui Bălan, democrat-liberalii suceveni, s-au constituit într-o “caravană portocalie”, formată din parlamentari PD-L, preşedinţi de organizaţii locale, consilieri locali şi judeţeni şi membri PD-L şi au luat la picior localităţile din judeţ pentru a transmite mesajul candidatului pe care-l susţin la Preşedinţia României, actualul şef al statului, Traian Băsescu.

Parlamentarul PD-L a arătat că echipa democrat-liberală a poposit luni la Mitocu Dragomirnei, marţi la Pătrăuţi, iar miercuri la Ipoteşti, urmând ca zilele următoare să se îndrepte spre Adâncata, Salcea, Burdujeni sat şi municipiul Suceava. Bălan a spus că democrat-liberalii suceveni au mers din casă în casă, au distribuit materiale electorale şi s-au întreţinut cu oamenii.

„Am fost primiţi foarte bine în localităţile pe care le-am parcurs până acum. Oamenii ne-au întrebat multe lucruri despre Traian Băsescu şi am văzut că foarte mulţi doresc să-l voteze pe actualul şef al statului realizând că el este cel care s-a zbătut pentru introducerea pensiei minime garantate, pentru reformarea statului, pentru reducerea cheltuielilor bugetare. Unii chiar au spus că ar fi bine să câştige Traian Băsescu ca să se liniştească odată lucrurile şi ţara să fie guvernată. Oamenii şi-au expus diferitele probleme cu care se confruntă în viaţa de zi cu zi şi îşi pun mari speranţe în rezolvarea lor de către preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur”, a subliniat deputatul PD-L, Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de