Un tânăr din Bosanci a căzut de pe statuia ecvestră a lui Bogdan Vodă din Rădăuți. El a ajuns la spital cu traumatism facial și fractură pumn


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din Bosanci a ajuns la Spitalul Municipal din Rădăuți după ce a căzut de pe statuia ecvestră a lui Bodgan Vodă din Rădăuți.

Polițiștii din Rădăuți au fost sesizați în noaptea de marți spre miercuri că o persoană a căzut de pe o statuie.

În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că tânărul, de 19 ani, din comuna Bosanci, s-a deplasat împreună cu trei prieteni în comuna Sucevița  pentru a vizita zona „La Palma”, iar la întoarcere, în jurul orei 03.25, cei patru s-au oprit în centrul municipiului Rădăuți, respectiv în parcul unde este amplasată statuia ecvestră a domnitorului Bogdan Vodă pentru a face fotografii.

La un moment dat, tânărul de 19 ani s-a urcat pe statuia menționată, la o înălțime de aproximativ 4 metri, s-a dezechilibrat și a căzut.

La fața locului s-a prezentat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat pe tânăr și l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți unde i s-au acordat îngrijiri medicale și i s-a stabilit următorul diagnostic „fractură pumn, traumatism facial”.

 În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă ”.


Intră acum și în grupul de