Doi frați au tâlhărit o femeie din Rădăuți, care a ajuns la spital. Ambii au antecedente penale, unul fiind eliberat din penitenciar luna trecută


Intră acum și în grupul de

Doi frați din comuna Dornești, ambii cu antecedente penale, au ajuns din nou în arest după ce au tâlhărit o femeie din Rădăuți.

Fapta a avut loc în data de 27 iulie, iar cei doi autori au fost reținuți în cursul zilei de 30 iulie. La rândul său, femeia a ajuns la spital, medicii stabilind că ea are nevoie de 8-10 zile de îngrijiri medicale.

Deși inițial femeia credea că autorul faptei e un vecin, investigațiile (în special verificarea imaginilor de supraveghere) au arătat că fapta a fost comisă de cei doi frați, ambii cu un cazier lung.

Concret, ambii au antecedente penale pentru infracțiuni contra patrimoniului. Mai mult, unul dintre frați este recidivist, fiind eliberat din penitenciar în data de 04.06.2020 după executarea unei condamnări la pedeapsa cu închisoarea de 6 ani și 4 luni tot pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Astfel, joi, lucrătorii BIC Rădăuți, cu sprijinul unei grupe SAS, au descins la locuințele celor doi de pe raza mun. Rădăuți.

Apoi, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunerea de a dispune luarea unei măsuri preventive față de aceștia.


Intră acum și în grupul de