În contextul creșterii numărului persoanelor infectate cu SARS-CoV-2, Crucea Roșie Suceava a donat încă trei nebulizatoare Serviciului de Ambulanță Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Crucea Roșie Suceava a anunțat, luni, că înca trei nebulizatoare au fost donate de organizație Serviciului de Ambulanță Județean Suceava

„În contextul creșterii numărului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, Crucea Roșie Suceava continuă activitățile de susținere a celor care se află în prima linie a luptei împotriva coronavirusului”, a declarat directorul Crucea Roșie Suceava, Cornel Dediu.

El a spus că, luni, au fost donate către Serviciul de Ambulanță  Județean Suceava încă trei nebulizatoare, atât de necesare pentru dezinfectarea ambulanțelor cu care sunt transportați pacienții în cazul unor urgențe medicale.

„Cele trei nebulizatoare urmează să ajungă la stațiile de ambulanță din Rădăuți, Fălticeni și Câmpulung Moldovenesc. Valoarea totală a donației este de 48.000 lei, iar banii provin din campania de strângere de fonduri „1 centimetru de fapte” realizată de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi”, a precizat Cornel Dediu.


Intră acum și în grupul de