Un bărbat din Vicovu de Sus a fost reținut pentru omor după ce a lovit în cap cu un levier un alt bărbat cu care se certase de la o datorie. Victima anunțase Poliția că este agresat


Intră acum și în grupul de

Parchetul Tribunalului Suceava a anunțat, vineri, că a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat pentru dispunând și reţinerea pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Suceava a fost sesizat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile.

Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.

Până în prezent s-a stabilit că în cursul zilei de joi a avut loc în jurul orei 14:20  un conflict spontan între bărbat și victimă, conflict care a avut loc într-un loc public de pe raza orașului Vicovu de Sus, motivat de disputa privind o presupusă datorie pe care victima o avea la inculpat.

Între inculpat și victimă a avut loc o discuție în contradictoriu din cauza presupusei datorii, discuția a degenerat într-o altercație fizică, situație în care victima a sesizat organele de poliție și s-a îndepărtat.

Imediat, inculpatul s-a înarmat cu un obiect contondent (tip levier), a urmărit victima, iar după ce a ajuns-o a lovit-o puternic cu obiectul respectiv în partea stângă a capului, victima căzând inconștientă la pământ. Victima a decedat în cursul aceleiași zile.

În acest caz cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.


Intră acum și în grupul de