Un tânăr din Șcheia a fost arestat preventiv după ce a înjunghiat, în Suceava, un tânăr din Stroiești


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani din comuna Șcheia a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a înjunghiat, pe strada Slătioarei din Suceava un tânăr de 19 ani din comuna Stroiești.

Potrivit cercetărilor, vineri dimineața, un tânăr de 19 ani din comuna Stroiești mergea împreună cu patru prieteni pe str. Slătioarei din direcţia str. Rulmentului și s-au intersectat cu un tânăr de 19 ani din comuna Șcheia  şi cu o tânără ce veneau dinspre str. Bistriţei, iar în dreptul unui chioşc metalic tânărul din Șcheia l-a înjunghiat de mai multe ori pe cel din Stroiești.

În altercaţie au intervenit pentru a-i despărţi tânăra și unul dintre prietenii tânărului din Stroiești, iar tânăra a fost și ea tăiată la piciorul drept.

Cei doi din tineri din Șcheia au fugit apoi spre cartierul George Enescu, iar persoanei agresate unul dintre prieteni i-a acordat primul ajutor și a apelat 112.

Echipajul ambulanţei sosit la faţa locului a transportat victima la spital fiind diagnosticat preliminar cu plagă înjunghiată flanc abdominal dreapta şi plagă înjunghiată coapsa dreapta.

Cei doi tineri din Șcheia au fost identificaţi de un echipaj de siguranţă publică pe bulevardul George Enescu, în zona Curcubeul, iar tânăra care avea o tăietură la piciorul drept a fost transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticată cu plagă înjunghiată coapsa dreapta, iar tânărul agresor a fost dus la subunitatea de poliţie unde a solicitat intervenţia ambulanţei.

Tânărul agresat a fost examinat din punct de vedere medico-legal în cadrul SML Suceava, ocazie cu care s-a constata faptul că leziunile suferite de acesta în urma agresiunilor i-au pus în pericol viaţa.

În acest caz  procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de tânărul din Șcheia pentru „tentativă de omor” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, fiind reținut, iar apoi arestat preventiv 30 de zile de Tribunalul Suceava


Intră acum și în grupul de