Trei suceveni au fost arestați preventiv după ce au atacat cu săbii un bărbat pe terasa unui bar. Ei sunt cercetați pentru tentativă de omor, amenințare și distrugere


Intră acum și în grupul de

Trei suceveni au fost plasați, astăzi, în arest preventiv pentru 30 de zile fiecare în cadrul unui dosar penal, anunță purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Potrivit sursei citate, în seara zilei de 4 august 2020, în intervalul orar 23:20-23:30, cei trei s-au înarmat fiecare cu câte o sabie metalică de tip macetă, după care s-au deplasat lângă și apoi pe terasa unui bar din zona rurală a județului Suceava.

Acolo, în prezența mai multor clienți, după un scurt conflict verbal, au lovit cu săbiile în mod repetat, cu intensitate, la nivelul capului și al umerilor, un bărbat.

Acesta a suferit mai multe leziuni prin lovire și tăiere care au necesitat pentru vindecare 10-12 zile îngrijiri medicale.

Bărbatul, cu ajutorul unor persoane aflate pe terasa barului a reușit să se refugieze și baricadeze în interior, iar agresorii au proferat amenințări cu moartea la adresa lui și au lovit ușa și fațada clădirii barului cu săbiile, provocând teama și indignarea clienților prezenți.

Astfel, cei trei sunt cercetați pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor și a infracțiunilor de amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„Având în vedere stadiul anchetei penale, care se află în derulare, nu pot fi furnizate la acest moment alte informaţii referitoare la această cauză, însă, pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică”, mai menționează sursa citată.


Intră acum și în grupul de