Apel catre suceveni sa sustina prin SMS restaurarea Curtii Domnesti din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu a transmis din nou un mesaj către suceveni prin care doreşte „să dovedim că ne pasă”. Este vorba de trimiterea unui SMS la numărul de telefon 1388 prin care fiecare apelant susţine refacerea Curţii Domneşti din Suceava.

Considerată una dintre cele mai importante vestigii istorice din oraş, locaţia a intrat în concursul demarat de TVR prin care se încearcă restaurarea câtorva edificii din întreaga ţară. Numărul cel mai mare de SMS-uri primite aduce şi o sumă cât mai mare de bani. Toţi doritorii pot apela trimiţând cuvântul SUCEAVA până vineri după care urmează jurizarea.

„E bine ca noi sucevenii să trimitem cât mai multe mesaje, să fim solidari, poate avem şansa să prindem ceva bani pentru Curtea Domnească”, a conchis Lungu. El a mai amintit că administraţia locală a depus un proiect pentru obţinere de fonduri în vederea reabilitării Curţii Domneşti, dar deocamdată nu mai sunt fonduri disponibile, speranţele legându-se de aprobarea pe anul viitor.


Intră acum și în grupul de