Detaliile accidentului din Bunești: Șoferul a intrat cu viteză mare într-o curbă, a derapat și s-a răsturnat într-un șanț


Intră acum și în grupul de

După cum am relatat anterior, două persoane au suferit răni, miercuri după amiaza, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat și a ajuns pe cupolă.

Pe lângă cele relatate anterior, precizăm că ambele persoane rănite sunt din municipiul Suceava.

La volanul mașinii se afla un bărbat de 39 de ani, care în timp ce conducea autoturismul marca VW Bora pe DN 2 (E85), în afara localității Bunești, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a derapat, a prins acostamentul și s-a răsturnat în afara părții carosabile în șanțul din partea dreapta privind direcția de deplasare a autoturismului. 

Atât el, cât și pasagera de 65 de ani au suferit răni ușoare, fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Mun. Fălticeni.

Bărbatului i s-a stabilit diagnosticul „contuzie ușoară coloană cervicală”, iar femeii „contuzie ușoară antebraț drept”. Ei nu au fost internați în spital.

De menționat că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, din primele verificări vinovat de producerea accidentului se face anume suceveanul care a condus mașina, el neadaptând viteza în mod corespunzător într-o curbă la stânga.

Astfel, s-a dispus începerea ”in rem” a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.


Intră acum și în grupul de