O femeie a fost rănită la Pojorâta după ce un tânăr din Ostra a făcut o depășire neregulamentară și a lovit puternic o mașină ce venea regulamentar din sens opus


Intră acum și în grupul de

O femeie de 50 de ani din județul Timiș a fost rănită, sâmbătă, după ce mașina în care se afla a fost lovită de un autoturism al cărui șofer a efectuat o depășire neregulamentară.

Potrivit Poliției Județene Suceava, sâmbătă, în jurul orei 12:20, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 în comuna Pojorâta, la intersecția cu D.J. 175B un bărbat de 30 de ani din comuna Ostra s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, încălcând marcajul longitudinal continuu, întrând în coliziune frontală cu autoturismul care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 52 de ani din judeţul Timiş.

Din impact a rezultat rănirea unei femei de 50 de ani din judeţul Timiş, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani, care a fost transportată cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără să necesite internarea.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care , la spital li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de